Klangmassage

Ved Klangmassage, er det klangskålenes vibrationer, der masserer din krop

Til en klangmassage benytter jeg klangskåle, de sættes på din krop og rundt om dig. Jeg flytter klangskålene rundt på dig og mærker efter hvor de skal stå. 

Klangterapi på den her måde er både en kombination af at skålenes lyde massere dig, jeg healer og du er nærmest i en lydhealings bobbel. Denne lydhealing kan du også mærke til en klangmeditation. Men til en klangmeditation tuner jeg ikke ind på dig som jeg gør her til en klangmassage. 

Til en klangmeditation er du nemlig i en gruppe med andre, og der er det gruppens energi vi arbejde overordnet med. 


Den måde jeg spiller på klang skålene kan jeg mærke og høre hvor der er ubalancer hos dig, klang skålene udsender nemlig ikke kun lydbølger og svingninger, de udsender også vibrationer, som du kan mærke fysisk.

Alle ubalancerne går klang skålene ind at arbejder med , og du vil derved opleve mere balance, en dyb ro og færre smerter.

Med en klangmassage skabes der flow og energi i din krop og dit sind helt uden hårde tryk som ved almindelig massage. 

Klangmassage er en meget blid massageform, som skal opleves før du kan beskrive dens effekt.

Det er en alternativ behandling og en anden måde at tænke på end den traditioneller massage.

Klangmassage har intet at gøre med den traditionelle massage. Her har du alt dit tøj på, så derfor kan du gøre behandlingen mere behagelig, ved at tage  læst afslapningstøj på til en behandling her hos mig.

 

Klangmassage går helt ind på celleplan, styrker og heler cellerne.

Under alle mine behandlinger bruger jeg mine healer kræfter og mine spirituelle evner. Jeg tuner ind på dig og afbalancere dine chakra. 

Jeg arbejder intuitivt i hver behandling og derfor er der aldrig nogen behandlinger der er ens. Har du spørgsmål eller er i tvivl om jeg er den rette til at hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig på: kontakt@hjerteklang.dk eller bestil tid til en gratis oliesamtale, så tager vi en snak der.

Udover klangskåle og healing støtter jeg også din behandling med essentielle olier.

Klangskåle krystaller

Din indre styrke

En klangmassage er for dig der ønsker færre smerter, mere ro og nærvær , mental klarhed og indre styrke.

Du kan gøre brug af klangmassage hvad enden du er døv, gravid, har smerter, sygdom eller om det er ren selvforkælelse. Klangskålenes klang og jeg hjælper dig lige der hvor du står i dit liv.

Klangmassage foregår sådan, at du kommer til aftalt tid. Vi snakker kort om din nuværende situation og årsagen til, at du ønsker Klangmassage hos mig.
Det varer 1 time i alt

Klangmassage barn hjerteklang