Min vej til olier

Jeg er så vild med de her olier, at det er svært at sætte ord på

Jeg er blevet fuldstændig blæst bagover af de essentielle olierne fra döTERRA.

De er blevet min hverdag og jeg elsker deres terrapeutiske effekt. Olierne vibrerer alle på en høj frekvens og den mærker jeg tydeligt.

 

For mig mærkede jeg det kæmpe JA! de sagde til mig, de kaldte på mig. Når den følelse kommer så kunne jeg ikke andet end at tage dem til mig og jeg syntes de er de bedste. 

Jeg har fundet ud af de er naturens flow, som kommer med en kæmpe støtte, ærlighed og kærlighed.
Jeg føler olierne har løftet mig op på et højre niveau.

Det er så fedt at starte helt fra bunden med olierne og så mærke efter noget tid, hvordan olierne kan hjælpe mig i mit liv. 

Jeg mærker ikke kun de løfter mig, jeg mærker også deres terapeutiske effekt, de går ind og finder det inde i mig, som jeg skal kigge på, for at bliver en bedre udgave af mig selv. 

Når du er til klangterapi hos mig, lige meget om det er klangmassage eller klangmeditation, så bruger jeg også olierne til at støtte den proces du er i lige nu.

Diffuseren køre altid med den essentielle olie jeg mærker der skal bruges til den enkelte behandling. Men der udover laver jeg også håndmassage eller Aroma Touch med de essentielle olier. Du kan læse mere om Aroma Touch her, eller direkte bestille din tid her. 

 

Naturens ældgamle visdom på flaske

Naturens ældgamle visdom på flaske.

Naturen udlever sin perfekte cyklus og timing.

Naturen kender kun til sandheden.

Naturen er essensen bag ethvert liv, vi er her for at leve vores essens.

Alt det mærker vi når vi bruger essentielle olier, vi kommer ind i vores egen essens og vores egen og naturens visdom.

 

Når du bruger en olie vil den fortælle dig om du er i balance på det område, som olien står for følelsesmæssigt og energetisk.

Essentielle olier spejler dig og fortæller dig tydeligt om du er hjemme i dig selv i balance eller om der er noget du skal have arbejdet med i dig selv, følelsesmæssigt og energetisk.

 

Der findes en olie til en hver følelse og olierne har en terapeutisk effekt og kaldes for ‘den ordløse terapi’

Når du dufter til en essentiel olie går der mindre end 10 sekunder før molekylerne fra olien er begyndt at arbejde i dit limbiske system. Det limbiske system er den del af hjernen som påvirker vores følelser og hukommelse.

Jeg hjælper dig med at finde følelsen bag din udfordring og derved finder hvilke olier som vil støtte dig bedst.

Renhed

Der findes mange essentielle olier i verden, mange andre mærker blander deres olier op med andet kemi for at sænke priserne. Desværre ødelægges de ved det og de mister deres terapeutiske effekt samt de ikke længere er rene.

 

 

döTerras æteriske olier, som er 100 % rene og ufortyndede terapeutiske olier. 

De er CPTG-certificeret, Certified Pure Thested Grade, og gennemgår en særdeles streng kontrol for at sikre den ypperste kvalitet hver gang. 

Oliernes positive effekt er blandt andet optimeret ved at sørge for, at de enkelte planter dyrkes under de mest optimale forhold, høstes på det helt rigtige tidspunkt, at det er de mest virksomme dele af planten, som olien udvindes af og på den mest skånsomme måde. Æteriske olier udvindes fra forskellige plantedele, og ligesom planterne selv, kan vi mennesker også drage stor fordel af oliernes mange egenskaber.

 

 

döTERRA går op i at lave postive, bæredygtige valg til vores liv. 

Udover at producere olier og produkter af høj kvalitet, hjælper de igennem deres Healing Hands Foundation, der supporter, underviser og giver muligheder til udsatte mennesker i verden.

 

Så når du køber en döTERRA-olie eller produkt, støtter du samtidig bl.a. op om:

– Kampen imod menneskehandel

– Arbejdet om mere rent vand på jorden

– Uddannelse af kvinder i kvinde kroppen, velvære, menstruation og lederskab

– Støtte og uddannelse til børn i fattigdom

Hjerteklang Clarissa Hedegaard

Vil du have mig som mentor?

Og komme med i et stort Team samt min lukkede og trygge fb gruppe Hjerteklangs Olierige, hvor jeg løbende poster olie opslag til inspiration.

Jeg følger flowet og vil også lave live undervisning en gang imellem.

Hvis det taler til dig, så book en 30 min gratis samtale her, og lad mig hjælpe dig med at komme godt igang med at bruge essentielle Olier fra döTERRA, som naturens svar på ordløs terapi, både for dig, din familie og dit hjem. 

Kemi-fri rengøring, naturlig hudpleje og alt det vi støttes i.

Jeg ville elske at være din guide og mentor ind i oliernes magiske verden, og hjælpe dig med at bruge olierne.

hjerteklang Clarissa Hedegaard döTERRA essentielle olier