Om mig

Mit navn er Clarissa Hedegaard og jeg ejer Hjerteklang.dk

I 2019 blev jeg uddannet klangterapeut, det bliver større og større og jeg efteruddanner mig løbende. Aroma Touch med Essentielle olier fra döTERRA har jeg også kursus i, og det er så skønt at jeg kan kombinere den ordløse terapi fra de essentielle olier med min klangterapi, både i for at Klangmassage og Klangmeditation

Jeg elsker at udvikle mig og lære nye ting. Livet skal leves mere i nuet og lige fra hjertet.

Mit liv

Jeg elsker mit hjemmeliv med mine børn og jeg elsker at være i Hjerteklang. Jeg kombinere nemlig det at have mine børn hjemme og mit arbejdsliv. Og det er fedt at, kunne lave det jeg brander mest for. Jeg er nemlig et stort familie menneske, og samtidig elsker jeg at kunne hjælpe dig i min klinik hjerteklang.

Blomster og det at have blomster i min have er også en vigtig del af mit liv. Jeg er nemlig uddannet blomsterdekoratør tilbage i 2010 og er derfor helt vild med blomster.


Vegansk mad hjerteklang Clarissa Hedegaard

Vi har levet vegansk siden 2017. Jeg går meget op i vi får en sund og nærende kost, og derfor er det også rigtig dejligt, at jeg har en stor have med diverse urter og grøntsager. Igennem tiden har jeg sat mig en del ind i kost. Det er vidunderligt at mærke på egen krop, hvor stor en forskel kosten gør på vores velbefindende og sundhed.


Jeg er vild med:

Klang

Sund livsstil

Balance i mit indre og ydre

Grøntsager og urter

Planter og blomster

Essentielle olier

Og selvfølgelig min familie.