Skurvogn til Klangvogn

Hjerteklang har rum i min klangvogn

Efter endt uddannelse har jeg behandlet i et ekstra værelse vi har haft i vores hus. 

Da vi så solgte vores hus og skulle bo midlertidigt i en lejlighed, fungerede det bare ikke længere, med at behandle på et værelse, for børnene kunne ikke være stille nok til at, jeg kunne behandler hjemme. 

Så da vi byggede vores hus var jeg klar over at jeg måtte have min egen oase. 

Jeg kiggede og kiggede og snakkede vidt og bredt om at jeg skulle have en skurvogn. En dag tog jeg og min bror over og kiggede på en skurvogn der havde været en gammel isvogn. Ret hurtigt mærkede jeg at det var bestemt ikke den det skulle være.

Kort efter ringede min bror at nu havde han fundet skurvognen, den var på hjul, dog flade dæk, men han kunne fikse det og vores far kunne køre den her hjem med traktor. 

Sådan fik jeg skurvognen hjem og den er nu blevet til min oase, min klangvogn.

Her høre hjerteklang til.

Min historie her, fortælle blot at vi kan hvad vil vil og det skal nok lykkes hvis vi går efter det. Måske der skal justeres under vejs.
Jeg har ikke selv kunne det hele, men det er min opgave at snakke om det og hjælpe andre så jeg også kan få hjælp tilbage og ellers henter jeg hjælp udefra.

Det er vigtigt på livet vej at kunne mærke og finde ud af, at nu er tiden inde til at få en hjælper på banen.

Hvis jeg skal hjælpe dig, der hvor du står i dit liv lige nu, kan du kigge under fanen bestil-tid for at booke din behandling.